Diese Werbung wird für stilo.info Mitglieder nicht angezeigt, wenn Sie angemeldet sind!

Italiatec

marios

Anfänger

  • »marios« ist der Autor dieses Themas

Beiträge: 3

Dabei seit: 28. April 2012

Danksagungen: 6

  • Nachricht senden

1

Samstag, 28. April 2012, 11:13

headunit for my stilo

Wird nicht angezeigt, wenn Sie angemeldet sind!

:roll:i bought a second hand stilo,and want to install a headunit,no need to so expensive,i like the below one,menu looks nice,the problem is ,if such system will support original canbus?anyone have such experience?
http://www.autoadas.com/car-gps-navigati…adio-p-320.html

Es haben sich bereits 2 Gäste bedankt.

Vaako

Profi

  • »Vaako« ist männlich

Beiträge: 617

Dabei seit: 7. August 2010

Wohnort: Worms

Danksagungen: 1179

  • Nachricht senden

2

Samstag, 28. April 2012, 13:20

On duration you are not happy with this cheap shit from china :D maybe invest in something from pioneer? really good products and the price is also attractive ;) watch this link
Ich würde dich ja gerne zu einem geistigen Duell herausfordern, doch wie ich sehe bist du unbewaffnet!

Mein Stilo: Stilo 1.4 16V


Es haben sich bereits 2 Gäste bedankt.

marios

Anfänger

  • »marios« ist der Autor dieses Themas

Beiträge: 3

Dabei seit: 28. April 2012

Danksagungen: 6

  • Nachricht senden

3

Donnerstag, 3. Mai 2012, 07:34

but it's a universal one right?i prefer the special one,also the menu for that one looks nice.

Es haben sich bereits 2 Gäste bedankt.

Vaako

Profi

  • »Vaako« ist männlich

Beiträge: 617

Dabei seit: 7. August 2010

Wohnort: Worms

Danksagungen: 1179

  • Nachricht senden

4

Donnerstag, 3. Mai 2012, 13:08

Yes... maybe the menu looks "nicer" but isn't it the fuctionality thats deciding?? When i have a look on it i think its only a cheap china production. Not especialy for Fiat! It seems to but it isnt't :roll:
Ich würde dich ja gerne zu einem geistigen Duell herausfordern, doch wie ich sehe bist du unbewaffnet!

Mein Stilo: Stilo 1.4 16V


Es haben sich bereits 2 Gäste bedankt.

speedy-grufti

Moderator

  • »speedy-grufti« ist männlich

Beiträge: 1 986

Dabei seit: 31. August 2006

Wohnort: Erlangen, früher Worms

Danksagungen: 2533

  • Nachricht senden

5

Donnerstag, 3. Mai 2012, 15:27

Hi,

I would hook up with Vaako and also say that it will not work with can bus.

But the question is: is it needed to work with Stilo Canbus? I dont see the advantage of a system which uses the stilo canbus because it is not needed (only für ignition on - but there is a workaround by using the cigarette lighter signal. Also speed signal can be retrieved by diverging it form the speed impulse signal.

But my personal experience is that these "cheap" china radios look nice at the first sight but if you use it you will rapidly noticing that this radio is crap ;-)

In my opinion a good alternative is also a pioneer dvd naviceiver which looks pretty good and also works - but it isnt that cheap 8-).
Gruß,

Dennis ;-)

Mein Stilo: tarnt sich mittlerweile als Bravo 198 (150PS Multijet, Xenon, Sport, maseratiblau)


Es haben sich bereits 2 Gäste bedankt.

marios

Anfänger

  • »marios« ist der Autor dieses Themas

Beiträge: 3

Dabei seit: 28. April 2012

Danksagungen: 6

  • Nachricht senden

6

Freitag, 4. Mai 2012, 10:21

Zitat

Original von speedy-grufti
Hi,

I would hook up with Vaako and also say that it will not work with can bus.

But the question is: is it needed to work with Stilo Canbus? I dont see the advantage of a system which uses the stilo canbus because it is not needed (only für ignition on - but there is a workaround by using the cigarette lighter signal. Also speed signal can be retrieved by diverging it form the speed impulse signal.

But my personal experience is that these "cheap" china radios look nice at the first sight but if you use it you will rapidly noticing that this radio is crap ;-)

In my opinion a good alternative is also a pioneer dvd naviceiver which looks pretty good and also works - but it isnt that cheap 8-).



i checked with supplier,their system didn't support original canbus,and they offer another canbus,if use their system,need use the canbus they offered.sincere it's a secondhand stilo,that's why i just want to try aftermarket radio. :oops:

Es haben sich bereits 2 Gäste bedankt.

Legende:

Forum enthält keine neuen Beiträge
Forum enthält neue Beiträge
Forum ist geschlossen
Forum ist ein externer Link

Anzeigen

Diese Werbung wird für stilo.info Mitglieder nicht angezeigt, wenn Sie angemeldet sind!